Office Goals: Substantial

8/22/2018
Marketing News
Key Takeaways

​A peek inside the marketers’ offices that make us drool.​​​

​Substantial, a digital product studio, hired goCstudio to redesign its Seattle office in a historic 100-year-old building.

Creating a large social space that could be multifunctional was an important factor in the design of the expansion. By day, the large kitchen is used as work space for employees; at night, the 25-foot kitchen island and 16-foot bar island allow for an easy transformation into a full-service event space.

Mus​ic and creative expression have always been important to Substantial. The floating DJ booth from the original office space was retained as a focal point on the east side of the redesigned office.

A large skylight was added adjacent to the entry staircase to naturally light and draw people into the heart of the building. Ebony-stained plywood, steel and glass additions complement the existing exposed brick, old-growth Douglas fir beams and warehouse-style window walls. For the first time in many years, views are opened from east to west across the building. 

Architect: goCstudio

​​

​​

​​

​​

​​


 
ABOUT THE AUTHOR:
Marketing News

COMMENT: